Πρώτο Trailer Απο Το "Wonder Woman"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Wonder Woman", μια ακόμη ταινία απο το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics, που για πρώτη φορά θα έχει στη θέση του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα μια σούπερ-ηρωίδα, την Diana Prince/Wonder Woman. Το πρώτο trailer είναι απρόσμενα καλό, με εντυπωσιακές σκηνές δράσης και σκοτεινό τόνο, αν και σε κάποια σημεία θυμίζει έντονα την πρώτη ταινία του "Captain America" της Marvel.

"Η Wonder Woman είναι μια πολεμίστρια, πριγκίπισσα των Αμαζόνων που είναι γνωστή στην πατρίδα της ως Princess Diana of Themyscira. Εξω απο την πατρίδα της, είναι γνωστή ως Diana Prince, μια μυστική ταυτότητα που απέκτησε απο την νοσοκόμα του Στρατού Diana White, η οποία πήγε στη Νότιο Αμερική για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Η Wonder Woman διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις και εξαιρετικές ικανότητες στη μάχη."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Patty Jenkins ("Monster", "The Killing"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jason Fuchs ("Ice Age: Continental Drift", "Pan"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο William M. Marston.

Πρώτο Trailer Απο Το "Wonder Woman"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Diana Prince/Wonder Woman βρίσκεται η Gal Gadot ("Fast & Furious"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Pine ("Star Trek"), Robin Wright ("House of Cards"), Danny Huston ("Clash of the Titans", "X-Men Origins: Wolverine"), David Thewlis ("Harry Potter"), Ewen Bremner ("Exodus: Gods and Kings", "Snowpiercer"), Saïd Taghmaoui ("American Hustle"), Elena Anaya ("The Skin I Live In") και Lucy Davis ("The Office").

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Matthew Jensen ("Chronicle", "Fantastic Four", "Game of Thrones”), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Charles Roven, Zack Snyder και Deborah Snyder.

Ο χαρακτήρας της νέας Wonder Woman εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ταινία "Batman v Superman: Dawn of Justice", ενώ η αυτόνομη ταινία της σούπερ-ηρωίδας θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου του 2017, απο την Warner Bros..

Δείτε τo trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.