Πρώτο Trailer Απο Το "War Machine" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "War Machine", την ταινία του David Michôd που είναι βασισμένη στο βιβλίο "The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan".

"Μια κατάμαυρη πολεμική ιστορία των καιρών μας. Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης David Michôd αναπαριστά την άνοδο και την πτώση ενός Αμερικανού Στρατηγού, με ένα φίλμ που είναι εν μέρει reality και εν μέρει άγρια παρωδία, διερωτώμενος για το που ακριβώς τοποθετείται η γραμμή ανάμεσα τους.

Η ιστορία εστιάζει στον Stanley McChrystal, έναν χαρισματικό τετράστερο Στρατηγό που καταφθάνει σαν αστέρας της ρόκ στο Afghanistan, για να διευθύνει τις νατοϊκές δυνάμεις. Σύντομα όμως θα δεί τον κόσμο να χάνεται κάτω απο τα πόδια του, απο την αποκάλυψη ενός δημοσιογράφου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Michôd ("Animal Kingdom", "The Rover"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Tilda Swinton, Ben Kingsley, Topher Grace, Will Poulter, Alan Ruck, Meg Tilly, Anthony Michael Hall, Emory Cohen, και Scoot McNairy.

Υστερα απο το πολύ δυνατό μπάσιμο στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών, το Netflix αρχίζει να επενδύει σημαντικά και στις κινηματογραφικές ταινίες, παρά τις αντίδρασεις των κινηματογραφικών multiplex της Αμερικής που δεν επιθυμούν να τις προβάλλουν, για ευνόητους λόγους...

Το "War Machine" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.