Πρώτο Trailer Απο Το "Urge"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Urge", το δραματικό θρίλερ του Aaron Kaufman που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Τέσσερις φίλοι απο την Νέα Υόρκη ταξιδεύουν σε ένα τροπικό νησί, για μερικές ημέρες ξεσαλώματος. Εκεί όμως θα γνωρίσουν τον ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού club (Brosnan), που θα τους συστήσει σε ένα μυστηριώδες ναρκωτικό με το όνομα Urge, ένα ναρκωτικό που οδηγεί τους χρήστες του να μην μπορούν να ελέξουν τις... ορμές τους. Ολα τα μέλη της παρέας συμφωνούν στο ότι αυτή η εμπειρία είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβεί ποτέ στη ζωή τους, όμως υπάρχει ένας περιορισμός: κανείς δεν πρέπει να πάρει το ναρκωτικό για δεύτερη φορά..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Aaron Kaufman, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Guy Busick, Jerry Stahl και Jason Zumwalt.

Πρωταγωνιστούν οι Pierce Brosnan, Alison Lohman, Justin Chatwin, Bar Paly, Nick Thune, Chris Geere, Marko Caka, Danny Masterson, Ashley Greene, Alexis Knapp.

Με έξυπνη υπόθεση που θυμίζει το "Hangover" συνδυασμένο με μεταφυσικά στοιχεία, η ταινία του Aaron Kaufman φαντάζει ενδιαφέρουσα, αν και κινείται στα όρια του Dvd, καθώς στερείται υψηλού προϋπολογισμού και ηχηρών ονομάτων στο cast.

Το "Urge" θα κάνει πρεμιέρα στην ΑΑμερική στις 3 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Urge"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.