Πρώτο Trailer Απο Το "Underworld: Blood Wars"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Underworld: Blood Wars", την πέμπτη ταινία απο το franchise δράσης-φαντασίας.

Αν και η πλοκή παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νέα ταινία δεν αποτελεί reboot αλλά συνέχεια της σειράς ταινιών και θα εστιάσει σε μια νεότερη γενιά βρυκολάκων και λυκανθρώπων που συνεχίζουν τον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στις δυο φυλές.

Την σκηνοθεσία της πέμπτης ταινίας έχει αναλάβει η Anna Foerster ("Outlander" - Tv, "Criminal Minds"), η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Cory Goodman ("Priest", "The Last Witch Hunter"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Kevin Grevioux (characters).

Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale ("Underworld"), Charles Dance ("Game of Thrones"), Theo James ("Divergent"), Tobias Menzies ("Outlander"), Lara Pulver ("Da Vinci’s Demons"), James Faulkner ("Da Vinci’s Demons"), Daisy Head ("The Syndicate"), Peter Andersson ("The Girl with the Dragon Tattoo"), Bradley James ("Merlin"), Alicia Vela-Bailey και Clementine Nicholson.

Το πρώτο trailer φανερώνει την προσπάθεια των παραγωγών να επιστρέψουν στις ρίζες και την συνταγή της επιτυχίας των δυο πρώτων φίλμ, κάτι που ειλικρινά ελπίζουμε να καταφέρουν, καθώς το franchise αξίζει κάτι καλύτερο απο την πολύ κακή τέταρτη ταινία.

Το "Underworld: Blood Wars" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.