Πρώτο Trailer Απο Το "Zombieland 2"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Zombieland: Double Tap", το sequel της ταινίας "Zombieland" που κυκλοφόρησε το 2009. Αν και έχουν περάσει δέκα χρόνια απο την κυκλοφορία του πρώτου φίλμ, το πρώτο trailer του sequel φαντάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα, με όλους τους συντελεστές να επιστρέφουν και μαζί τους να επιστρέφει η τρέλα και η φρεσκάδα που χαρακτήρισε το πρώτο φίλμ.

"Μια δεκαετία μετά το 'Zombieland', που εξελίχθηκε σε επιτυχία και πλέον ενα κλασικό cult φίλμ, το πρωταγωνιστικό cast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και Emma Stone) ενώνεται ξανά με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer ("Venom") και τους σεναριογράφους του πρώτου φίλμ Rhett Reese & Paul Wernick ("Deadpool") για το 'Zombieland 2: Double Tap'.
Στο sequel, που υπογράφουν οι Rhett Reese,Paul Wernick και Dave Callaham, μέσα απο ενα κωμικό χάος που εκτείνεται απο τον Λευκό Οίκο μέχρι και την Νέα Υόρκη, αυτοί οι τέσσερις εξολοθρευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα είδη zombie, που έχουν εξελιχθεί μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, αλλά και μερικούς νέους επιζώντες. Αλλά πάνω απ΄όλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα προβλήματα της δικής τους σαρκαστικής και αυτοσχέδιας οικογένειας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ruben Fleischer ("Venom"), ενω το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese, Paul Wernick και Dave Callaham.

Πρωταγωνιστούν οι Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin, Jesse Eisenberg, Rosario Dawson, Luke Wilson, Zoey Deutch, Thomas Middleditch, Avan Jogia, Rachel Luttrell.

Το "Zombieland: Double Tap" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Zombieland 2"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.