Πρώτο Trailer Απο Το "Yesterday" Του Danny Boyle

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Yesterday", το νέο φίλμ του Danny Boyle. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα μουσική κωμωδία, με έξυπνη πλοκή και την "τρέλα" που μας έχει συνηθίσει ο Danny Boyle, ο οποίος αυτή τη φορά αποδίδει φόρο τιμής στους Beatles.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Jack Malik (Himesh Patel), εναν στιχουργό-τραγουδιστή που πασχίζει να διακριθεί. Κατά την διάρκεια ενός παγκόσμιου blackout, ο Jack θα πέσει θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος και θα ξυπνήσει σε εναν κόσμο, όπου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θυμάται τα τραγούδια των Beatles. Εκτελώντας μερικά απο τα καλύτερα μουσικά κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ, ο Jack εκτοξεύται στην κορυφή της δόξας, αλλά με κίνδυνο να χάσει την Ellie (Lily James), την καλύτερη του φίλη."

Πρώτο Trailer Απο Το "Yesterday"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Danny Boyle ("Trainspotting", "Slumdog Millionaire"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Richard Curtis ("Four Weddings and a Funeral ", "Pirate Radio").

Πρωταγωνιστούν οι Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ana de Armas, Lamorne Morris, Ed Sheeran, Sophia Di Martino, Joel Fry.

Το "Yesterday" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Yesterday"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.