Πρώτο Trailer Από Το "Wrath of Man" Του Guy Ritchie

0

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Wrath of Man", το θρίλερ-δράσης του Guy Ritchie. Το trailer φανερώνει ένα action thriller με όχι και τόσο πρωτότυπη πλοκή και ένα πιο σοβαρό τόνο από το συνηθισμένο στιλ του Guy Ritchie, αλλά και έναν κλασικό Jason Statham που σκοτώνει ότι βρει στο διάβα του.

"Ένας μυστηριώδης φύλακας χρηματαποστολών (Jason Statham), εκπλήσσει τους συναδέλφους του με τις φονικές ικανότητες του, κατά την διάρκεια της απόπειρας ληστείας του θωρακισμένου οχήματος τους. Το πλήρωμα διερωτάται το ποιος είναι και από που ήρθε. Σύντομα, το κίνητρο του πιστολά γίνεται ξεκάθαρο, καθώς κάνει δραματικά και αμετάκλητα βήματα για να διευθετήσει έναν παλιό λογαριασμό."

Πρώτο Trailer Από Το "Wrath of Man" Του Guy Ritchie

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Ivan Atkinson ("The Gentlemen") και Marn Davies ("The Gentlemen"), βασισμένοι στο γαλλικό φιλμ "Le Conveyeur" του 2004, που σκηνοθέτησε ο Nicolas Boukhrief.

Πρωταγωνιστούν οι Jason Statham, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Holt McCallany, Laz Alonzo, Raúl Castillo, Scott Eastwood, Deobia Oparei και Eddie Marsan.

Το "Wrath of Man" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά του εξωτερικού στις 7 Μαΐου.

 

Πρώτο Trailer Από Το "Wrath of Man" Του Guy Ritchie

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.