Πρώτο Trailer Απο Το "Wine Country"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Wine Country", την κωμική ταινία της ηθοποιού Amy Poehler, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει την κλασική ατμόσφαιρα που συναντούμε στις κωμωδίες της Amy Poehler, με τους γυναικείους χαρακτήρες στα πρόθυρα υστερίας.

""Με αφορμή τα 50ά γενέθλια της Rebecca (Rachel Dratch), η Abby (Amy Poehler) κανονίζει ένα όμορφο σαββατοκύριακο στη Νάπα με τις αγαπημένες τους φίλες απ’ τα παλιά. Η εργασιομανής Catherine (Ana Gasteyer), η πρόσφατα εγχειρισμένη Val (Paula Pell), η νοικοκυρά Jenny (Emily Spivey) και η εξαντλημένη μαμά Naomi (Maya Rudolph) είναι έτοιμες για ξεκούραση και επανασύνδεση. Αλλά, καθώς το αλκοόλ ρέει, οι ανασφάλειες και οι αβεβαιότητες εισβάλλουν με πειράγματα και κουτσομπολιά και οι γυναίκες αρχίζουν να αμφισβητούν τη φιλία τους, καθώς και το μέλλον τους."

Πρώτο Trailer Απο Το "Wine Country"

Στη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η κωμικός Amy Poehler ("Sisters", "Parks and Recreation"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Liz Cackowski ("Saturday Night Live") & Emily Spivey ("Saturday Night Live"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Tina Fey, Jason Schwartzman, Maya Rudolph, Cherry Jones, Maya Erskine, Rachel Dratch, Paula Pell.

Το "Wine Country" ή "Οίνος Ευφραίνει Φιλίαν", θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 10 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.