Πρώτο Trailer Απο Το "Widows"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Widows", το αστυνομικό-θρίλερ του Steve McQueen, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το βραβευμένο "12 Years a Slave", του 2013. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο heist-movie με όμορφη αισθητική και ένα εντυπωσιακό cast.

"Το Widows είναι η ιστορία τεσσάρων γυναικών, με τίποτε κοινό ανάμεσα τους εκτός απο ένα χρέος που τους άφησαν οι εγκληματικές δραστηριότητες των νεκρών συζύγων τους. Η ιστορία εξελίσσεται στο σύγχρονο Σικάγο και κατά την διάρκεια μιας ταραχώδους εποχής. Η ένταση θα κλιμακωθεί όταν η Veronica (Viola Davis), η Alice (Elizabeth Debicki), η Linda (Michelle Rodriguez) και η Belle (Cynthia Erivo) παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους και συνομωτούν για την δημιουργία ενός μέλλοντος, βασισμένου στους δικούς τους κανόνες."

Πρώτο Trailer Απο Το "Widows"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steve McQueen ("12 Years a Slave"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Gillian Flynn ("Gone Girl").

Πρωταγωνιστούν οι Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Cynthia Erivo, Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Jon Bernthal, Carrie Coon, Jacki Weaver, Daniel Kaluuya, Lukas Haas και Brian Tyree Henry.

Το "Widows" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.