Πρώτο Trailer Απο Το "Why Don't You Play in Hell?"

0

Η Drafthouse Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Why Don't You Play in Hell?", την δραματική κωμωδία του καταξιωμένου Ιάπωνα σκηνοθέτη Shion Sono.

"Ενας πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως αυτό δεν θα σταματήσει το άπειρο πλήν αποφασισμένο συνεργείο κινηματογράφησης των "The Fuck Bombers", απο το ακολουθήσουν τα όνειρα τους και να δημιουργήσουν την υπέρτατη ταινία δράσης. Δέκα χρόνια πρίν, ο Ikegami - ένα μεσαίο στέλεχος της yakuza - οδήγησε την επίθεση ενάντια στον αντίπαλο don Muto. Τώρα, ο Muto επιθυμεί να πάρει την εκδίκηση του και να την καταγράψει σε ενα αληθινό φίλμ με την κόρη του πρωταγωνίστρια. Και οι "The Fuck Bombers" παραμονεύουν για την ευκαιρία μιας ζωής: να κινηματογραφήσουν μια αληθινή και θανάσιμη μάχη της yakuza!"

Στη σκηνοθεσία, βρίσκεται ο Shion Sono ("Lords of Chaos", "Suicide Club"), σε ένα σενάριο που είχε γράψει ο ίδιος πριν απο 10 χρόνια. Πρωταγωνιστούν οι Tak Sakaguchi, Jun Kunimura, Shin'ichi Tsutsumi, Fumi Nikaidô, Hiroki Hasegawa, Tomochika, Gen Hoshino.

Αν και πολλοί έχουν εκφράσει την άποψη ότι η χρήση του φίλμ στον κινηματογράφο έχει πεθάνει, ο Shion Sono φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη, περιγράφοντας την νέα του ταινία "Why Don't You Play in Hell", σαν μια επιρροή απο το "Kill Bill" και την αγάπη του για το 35mm φίλμ.

Το περίεργο περίεργο & ψυχεδελικό φίλμ του Sono, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 7 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:


 

why-dont-you-play-in-hell-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.