Πρώτο Trailer Από Το "West Side Story"

0

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "West Side Story", το remake του κλασικού μιούζικαλ δια χειρός Steven Spielberg. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο remake με εξαιρετική κινηματογράφηση από τον Janusz Kamiński ("Saving Private Ryan", "Schindler's List") και όμορφη αισθητική, κάτι απολύτως αναμενόμενο αν κανείς σκεφτεί τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες.

"Οι έφηβοι Tony (Ansel Elgort) και Maria (Rachel Zegler), παρά τις σχέσεις τους με τις αντίπαλες συμμορίες των Jets και των Sharks, ερωτεύονται στην Νέα Υόρκη του 1950. Μια νέα διασκευή του μιούζικαλ του 1957, το 'West Side Story' εξερευνά τον απαγορευμένο έρωτα και την αντιπαλότητα ανάμεσα στους Jets και τους Sharks."

Πρώτο Trailer Από Το "West Side Story"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven Spielberg, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tony Kushner ("Lincoln", "Munich"), βασισμένος στο θεατρικό έργο του Arthur Laurents.

Πρωταγωνιστούν οι Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Mike Faist, Ariana DeBose, Corey Stoll, Brian d'Arcy James, Rita Moreno, Curtiss Cook, Ezra Menas.

Το "West Side Story" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 10 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "West Side Story"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.