Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Welcome to the Blumhouse", της ανθολογίας τρόμου που αποτελείται από οκτώ διαφορετικά φιλμ από ταλαντούχους και ανερχόμενους σκηνοθέτες και τον παραγωγό τον Jason Blum της Blumhouse.

"Το 'Welcome to the Blumhouse' είναι ένα νέο πρόγραμμα οκτώ ταινιών τρόμου, συμπαραγωγής των Blumhouse Television και Amazon Studios. Το κάθε φιλμ παρουσιάζει μια ξεχωριστή και μοναδική οπτική σε συνηθισμένα θέματα που κινούνται γύρω από την οικογένεια και την αγάπη, που παρουσιάζονται ως λυτρωτικές και καταστρεπτικές δυνάμεις."

Τα τέσσερα πρώτα φιλμ της ανθολογίας είναι:

 

"The Lie"
Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

"Η ιστορία ακολουθεί μια έφηβη που ομολογεί πως σκότωσε την καλύτερη της φίλη και τους γονείς της που προσπαθούν με ψέματα να κρατήσουν την κόρη τους ασφαλή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Veena Sud ("The Killing"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Mireille Enos, Peter Sarsgaard και Joey King.

[UPDATE 17/9/20]

Δείτε το trailer:


 

"Black Box"
Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός πατέρα που έχασε πρόσφατα την σύζυγο του και που θα αποφασίζει να συμμετάσχει σε μια πειραματική θεραπεία. Μια θεραπεία που θα τον αναγκάσει να αμφισβητήσει την πραγματικότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Emmanuel Osei-Kuffour Jr. ("Born with It"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο με τους Wade Allain-Marcus και Stephen Herman. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Mamoudou Athie, Phylicia Rashad και Amanda Christine.


 

"Nocturne"
Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

"Η ιστορία ακολουθεί μια νεαρή μουσικό σε μια ελίτ ακαδημία τεχνών, που αρχίζει να ξεπερνά την δίδυμη αδελφή της με την βοήθεια από το σημειωματάριο ενός νεκρού κοριτσιού."

Στη σκηνοθεσία και στο σενάριο βρίσκεται η Zu Quirke ("Zugzwang", "Ghosting"). Πρωταγωνιστούν οι Sydney Sweeney, Madison Iseman, Jacques Colimon και Ivan Shaw.

[UPDATE 17/9/20]

Δείτε το trailer:


 

"Evil Eye"
Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

"Η ιστορία ακολουθεί μια γυναίκα που πιστεύει πως ο φίλος της κόρης της έχει μια ύποπτη σύνδεση με το παρελθόν της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Elan Dassani και Rajeev Dassani ("A Day's Work", "Jinn"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Madhuri Shekar. Πρωταγωνιστούν οι Sunita Mani, Sarita Choudhury, Omar Maskati και Bernard White.


 

Το Amazon Prime θα διαθέσει το αρχικό πρόγραμμα των τεσσάρων ταινιών ξεκινώντας με δυο φιλμ στις 6 Οκτωβρίου, που περιλαμβάνει το "The Lie" και το "Black Box".

Μια εβδομάδα μετά στις 13 Οκτωβρίου, θα διατεθεί το "Evil Eye" και το "Nocturne", ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα φιλμ της ανθολογίας τρόμου "Welcome to the Blumhouse", θα διατεθούν μέσα στο 2021.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Welcome to the Blumhouse"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.