Πρώτο Trailer Απο Το "Waiting for the Barbarians"

0

Η Samuel Goldwyn Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Waiting for the Barbarians", το πρώτο αγγλόφωνο φιλμ του Ciro Guerra. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ με όμορφη κινηματογράφηση, αλλά και έλλειψη ατμόσφαιρας.

"Το φίλμ εστιάζει στην συνειδησιακή κρίση ενός χαρακτήρα με το όνομα 'ο Δικαστής' (Mark Rylance), ενός πιστού υπηρέτη της Αυτοκρατορίας, που εργάζεται σε ένα μια συνοριακή πόλη και που έχει αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη του στην Αυτοκρατορία. Ενας ανθυπασπιστής της Αυτοκρατορίας (Robert Pattinson) πρόκειται να αντικαταστήσει τον Δικαστή, ο οποίος κατηγορείται για προδοσία, καθώς απέκτησε σχέσεις με τους βάρβαρους. Την ίδια ώρα, ο συνταγματάρχης Joll (Johnny Depp) ηγείται μιας αποστολής πέρα απο τα σύνορα, συλλαμβάνοντας βάρβαρους που λίγο αργότερα βασανίζει σε κοινή θέα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ciro Guerra ("Embrace of the Serpent", "Birds of Passage"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα του J.M. Coetzee.

Πρωταγωνιστούν οι Mark Rylance ("Bridge of Spies"), Johnny Depp ("Pirates of the Caribbean"), Robert Pattinson ("The Lost City of Z"), Greta Scacchi ("Rasputin"), Sam Reid, Harry Melling, Wil Coban, Gana Bayarsaikhan, Joseph Long.

Το "Waiting for the Barbarians" που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ της Βενετίας χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand στις 7 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Waiting for the Barbarians"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.