Πρώτο Trailer Από Το Sci-Fi Θρίλερ "Voyagers"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Voyagers", το sci-fi θρίλερ του Neil Burger. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με sexy ατμόσφαιρα και neon αισθητική σε ένα γενικότερα παράξενο φιλμ, γεμάτο ένταση και νεύρο.

"Με το μέλλον της ανθρωπότητας να βρίσκεται σε κίνδυνο, μια ομάδα νεαρών ανδρών και γυναικών, αναθρεμμένων για ευφυΐα και υπακοή, ξεκινούν μια αποστολή αποικιοποίησης ενός μακρινού πλανήτη. Όταν όμως ανακαλύπτουν ανησυχητικά μυστικά γύρω από την αποστολή, αψηφούν την εκπαίδευση τους και αρχίζουν να εξερευνούν την πιο πρωτόγονη φύση τους. Καθώς η ζωή στο σκάφος εισέρχεται στο χάος, αρχίζουν να καταλαμβάνονται από τον φόβο, τον πόθο και την ακόρεστη πείνα για δύναμη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Neil Burger ("Limitless", "Divergent"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Isaac Hempstead Wright, Viveik Kalra, Archie Renaux, Chanté Adams, Madison Hu, Quintessa Swindell, Veronica Falcón, Rafi Wilder.

Το "Voyagers" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά του εξωτερικού στις 9 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Voyagers"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.