Πρώτο Trailer Από Το Βιογραφικό Δράμα "Tesla"

1

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Tesla", το βιογραφικό δράμα του Michael Almereyda που εστιάζει στον πρωτοπόρο εφευρέτη Nikola Tesla. Το trailer φανερώνει ένα διαφορετικό βιογραφικό δράμα, που φαίνεται να ξεφεύγει από τους κανόνες του είδους και να ακολουθεί μια πιο σύγχρονη προσέγγιση και αφήγηση. Και όλα αυτά με υπόβαθρο μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία γύρω από έναν πραγματικά ιδιοφυή άνθρωπο, που το μόνο που ήθελε ήταν να τροφοδοτήσει ολόκληρο τον κόσμο με δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια, κάτι που φυσικά οι μεγαλοεπιχειρηματίες της εποχής δεν θα άφηναν να συμβεί ποτέ.

"Ο ιδιοφυής και πρωτοπόρος Nikola Tesla (Ethan Hawke), αγωνίζεται για να ολοκληρώσει το επαναστατικό ηλεκτρικό σύστημα που σχεδίασε ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγαλύτερες προκλήσεις, καθώς ετοιμάζει ένα νέο σύστημα για παγκόσμια ασύρματη ενέργεια. Το φιλμ καταγράφει τις δύσκολες επαφές με τον συνάδελφο εφευρέτη Thomas Edison (Kyle MacLachlan) και τον χρηματοδότη του George Westinghouse (Jim Gaffigan). Ένα άλλο κομμάτι του φιλμ καταγράφει την σχέση του με τον οικονομικό μεγιστάνα J.P. Morgan (Donnie Keshawarz), του οποίου η κόρη Anne (Eve Hewson), αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εφευρέτη. Η Anne αναλύει και παρουσιάζει την ιστορία καθώς εκτυλίσσεται, προσφέροντας μια μοναδικά σύγχρονη φωνή σε αυτό το επιστημονικό δράμα εποχής, που όπως και το αντικείμενο του, αψηφά τους κανόνες."

Πρώτο Trailer Από Το Βιογραφικό Δράμα "Tesla"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Almereyda ("Experimenter", "Marjorie Prime"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Tesla βρίσκεται ο Ethan Hawke, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kyle MacLachlan, Jim Gaffigan, Donnie Keshawarz, Eve Hewson, Hannah Gross, Josh Hamilton, Lucy Walters.

Το "Tesla" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand στις 12 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

1 Σχόλιο

  1. κωστας σε

    γιατι ρε φιλε τον Ηθαν?….γιατι?