Πρώτο Trailer Απο Το "Viking"

0

Τα τελευταία χρόνια ο Ρωσικός κινηματογράφος έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου, καθώς έχει αφήσει τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, δίνοντας στους Ρώσους σκηνοθέτες την ελευθερία και τους προϋπολογισμούς για να δημιουργήσουν αξιόλογα φίλμ όπως το "Leviathan" του Andrey Zvyagintsev, αλλά και τα δικά τους blockbusters όπως το "Stalingrad" και τα μεταφυσικά θρίλερ "Night Watch" και "Day Watch", του Timur Bekmambetov, ο οποίος κάνει πλέον μια επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νέας εποχής αποτελεί το "Viking", το ιστορικό δράμα του Andrey Kravchuk ("The Italian", "Admiral").

"Η ιστορία είναι ένα σύμπτωμα της ασθένειας μας. Απο την εποχή με τα βαριά σπαθιά και τους σκοτεινούς νόμους του αίματος, τότε που η πίεση του μεγάλου χάους έφτιαχνε ήρωες. Απο τις Σκοτεινές Εποχές που άλλαξαν τον κόσμο για πάντα."

Με εντυπωσιακή κινηματογράφηση, υψηλό προϋπολογισμό και ιδιαίτερα σκοτεινό τόνο, το φίλμ του Kravchuk φαντάζει σαν μια αξιόλογη προσθήκη στην 'Viking' μανία που ξεκίνησε απο την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του History Channel.

Πρωταγωνιστούν οι Danila Kozlovsky, Svetlana Khodchenkova, Anton Adasinsky, Aleksandr Armer, Vilen Babichev, Rostislav Bershauer, Aleksandra Bortich, Pierre Bourel, Sergey Cherdantsev, Pawel Delag, Irina Demidkina.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη Ρωσία στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

viking 2016

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.