Πρώτο Trailer Απο Το "Victoria"

0

Η Radical Media κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Victoria", το θρίλερ-δράσης του Sebastian Schipper που γυρίστηκε με μια και μοναδική σκηνή που διαρκεί σχεδόν δυο ώρες.

"Η Victoria, είναι μια νεαρή Ισπανίδα που χορεύει ανέμελα στη σκηνή του Βερολίνου. Εκεί γνωρίζει τον Sonne, τον Boxer και τον Blinker (Burak Yigit) έξω απο ένα club. Ο Sonne και η Victoria έλκονται άμεσα και απομακρύνονται απο την παρέα με την πρώτη ευκαιρία. Ομως το τρυφερό τους φλέρτ διακόπτεται αγενώς απο τους άλλους, καθώς θεωρούν ότι η βραδιά δεν έχει ακόμη τελειώσει.
Η ομάδα όμως πρέπει να εκπληρώσει ένα παλιό χρέος μέσα απο μια βρωμοδουλειά. Και επειδή ο ένας απο αυτούς είναι πολύ μεθυσμένος, αποφασίζουν να τον αντικαταστήσουν με την Victoria, που θα αναλάβει χρέη οδηγού διαφυγής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sebastian Schipper, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Olivia Neergaard-Holm. Πρωταγωνιστούν οι Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, Max Mauff, André Hennicke, Anna Lena Klenke, Eike Frederik Schulz.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.