Πρώτο Trailer Απο Το "Vice"

0

Η Annapurna Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Vice", το νέο φίλμ του Adam McKay, ενα βιογραφικό δράμα που εστιάζει σε μια απο τις σκοτεινές προσωπικότητες της αμερικανικής πολιτικής, τον Dick Cheney. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο, καυστικό δράμα, με ρετρό αισθητική και έναν εντελώς μεταμορφωμένο Christian Bale, που φαίνεται να φλερτάρει για μια ακόμη φορά με το Oscar.

"Το φίλμ καταγράφει την άνοδο στην πολιτική του Dick Cheney, του ανθρώπου που απο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας Halliburton, κατάφερε να γίνει ο πιο ισχυρός Αντιπρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλευρό του George W. Bush.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam McKay ("Step Brothers", "The Big Short"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dick Cheney βρίσκεται ο Christian Bale ("The Dark Knight"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Amy Adams ("American Hustle"), Sam Rockwell ("The Green Mile"), Steve Carell ("Foxcatcher"), Bill Pullman, Alison Pill ("The Newsroom"), Jesse Plemons ("Fargo"), Eddie Marsan ("Ray Donovan"), Lily Rabe ("American Horror Story"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), LisaGay Hamilton ("The First"), Bill Camp και Tyler Perry.

Με επίκεντρο την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη και σκοτεινή φιγούρα του Dick Cheney, του εμπνευστή του Πολέμου Ενάντια στην Τρομοκρατία και τον Christian Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το νέο φίλμ του Adam McKay με το πολύ πλούσιο cast, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην φετινή κούρσα των Oscar.

Το "Vice" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Vice"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.