Πρώτο Trailer Απο Το "Vacation"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Vacation", την πρώτη ταινία απο το reboot του ομώνυμου κωμικού franchise ("Το Τρελό Θηριοτροφείο").

"Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του και ελπίζοντας σε μια πιο στενή οικογενειακή ένωση, ο ενήλικας πλέον Rusty Griswold (Helms) αιφνιαδιάζει τη γυναίκα του Debbie (Applegate) και τους δυο γιούς τους με ένα μεγάλο ταξίδι πρός το αγαπημένο οικογενειακό πάρκο της Αμερικής, το Walley World."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της νέας ταινίας έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι John Francis Daley & Jonathan M. Goldstein ("Cloudy with a Chance of Meatballs II", "Horrible Bosses"), που κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεπούτο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rusty Griswold βρίσκεται ο Ed Helms ("Hangover" franchise), στο ρόλο της συζύγου του βρίσκεται η Christina Applegate ("Married With Children"), ενώ οι πρωταγωνιστές των original ταινιών Chevy Chase & Beverly D'Angelo θα εμφανιστούν σε ρόλους cameo σαν οι γηραιότεροι Griswolds. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Leslie Mann, Chris Hemsworth, Michael Peña, Skyler Gisondo, Charlie Day , Elizabeth Gillies, Kaitlin Olson και Nick Kroll.

Αν και είχαμε κάποιες μικρές ελπίδες λόγω των συντελεστών, το trailer της εξανέμισε όλες καθώς η ταινία φαντάζει σαχλή και ανέμπνευστη.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.