Πρώτο Trailer Από Το "Uncharted"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Uncharted", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου video game που δημιούργησε η Naughty Dog. Το πρώτο trailer δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς φανερώνει ένα φιλμ με περίεργη ατμόσφαιρα, ενώ και η χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές δεν φαντάζει ως η ιδανική.

"Η ιστορία εστιάζει στον σύγχρονο κυνηγό θησαυρών Nathan "Nate" Drake (Tom Holland) - απόγονο του εξερευνητή Sir Francis Drake - που πιστεύει ότι έχει ανακαλύψει τα ίχνη της "χρυσής πόλης" του El Dorado. Σύντομα ο Nathan θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, παρέα με τον Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg). Οι δυο τους θα ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητώντας τον μεγάλο θησαυρό, αλλά και στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στον χαμένο αδελφό του Nathan."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ruben Fleischer ("Zombieland", "Venom"), ενώ το σενάριο που αρχικά είχε γράψει ο Joe Carnahan ("The Grey"), γράφτηκε εκ νέου από τους Rafe Judkins ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Matt Holloway ("Iron Man", "Transformers: The Last Knight") και Art Marcum ("Men in Black: International").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Nathan Drake βρίσκεται ο Tom Holland ('Spider-Man: Homecoming"), ο Mark Wahlberg ("The Fighter") υποδύεται τον Victor Sullivan, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Antonio Banderas ("The 13th Warrior"), Tati Gabrielle ("The 100"), Sophia Ali ("Grey's Anatomy") και Patricia Meeden.

Το "Uncharted" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.