Πρώτο Trailer Απο Το "True History Of The Kelly Gang"

0

Η Memento Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "True History of the Kelly Gang", το βιογραφικό δράμα του Justin Kurzel που καταγράφει την ζωή του Ned Kelly, του Ιρλανδικής καταγωγής συμμορίτη που μαζί με την συμμορία του, αντιτάχθηκε στην Βρετανική κυριαρχία στην Αυστραλία του 1870. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα βίαιο και διαφορετικό γούεστερν, με όμορφη κινηματογράφηση και άναρχο στύλ.

"Για τους διώκτες του, ο Ned Kelly ήταν ένας αδίστακτος εγκληματίας, ένας κλέφτης και δολοφόνος. Για πολλούς Αυστραλούς όμως, ο Kelly ήταν ένας ήρωας που αψήφησε την κυριαρχία των Άγγλων που ήθελαν να ελέγχουν τις ζωές τους."

Η ζωή του Ned Kelly έχει απασχολήσει το Hollywood αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενώ η πιο πρόσφατη ταινία ήταν αυτή που κυκλοφόρησε το 2003, με πρωταγωνιστή τον Heath Ledger και σκηνοθέτη τον Gregor Jordan ("Unthinkable", "Buffalo Soldiers").

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Justin Kurzel ("Macbeth"), ο οποίος επιστρέφει στην ζώνη άνεσης του, ύστερα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια με το πιο εμπορικό "Assassin’s Creed", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς videogame της Ubisoft.

Πρώτο Trailer Απο Το "True History Of The Kelly Gang"

Το σενάριο της ταινίας που αποτελεί μια μυθοπλαστική εκδοχή των γεγονότων, έχει γράψει ο Shaun Grant ("The Snowtown Murders"), βασισμένος στην νουβέλα "True History of the Kelly Gang" του Peter Carey, ενώ την παραγωγή έχουν υλοποιήσει η Αυστραλιανή Porchlight και η Βρετανική Daybreak Pictures.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ned Kelly βρίσκεται ο George MacKay ("11.22.63"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Russell Crowe ("Gladiator"), Charlie Hunnam ("Lost City Of Z"), Nicholas Hoult ("Mad Max: Fury Road"), Essie Davis ("The Babadook"), George MacKay, Thomasin McKenzie, Claudia Karvan, Jacob Collins-Levy, Sean Keenan, Earl Cave, Amy Christian.

Το "True History of the Kelly Gang" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.