Πρώτο Trailer Απο Το "Triple Frontier"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Triple Frontier", το θρίλερ-δράσης του J.C. Chandor. Το διαβόητο σενάριο του Mark Boal, είχε κατά καιρούς προσελκύσει αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι Tom Hanks, Sean Penn, Will Smith, Javier Bardem και Christian Bale, όμως κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να υλοποιήσει το φίλμ. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο action-thriler, με αξιόλογο cast και μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Μια ομάδα πρώην μελών των Ειδικών Δυνάμεων, ενώνεται ξανά για την εκτέλεση μια ληστείας στην διαβόητη συνοριακή ζώνη ανάμεσα στην Παραγουάη, την Αργεντινή και την Βραζιλία, ένα μέρος γνωστό και ως 'la triple frontera', εκεί όπου συγκλίνουν οι ποταμοί Igazu και Parana. Για πρώτη φορά στην λαμπερή καριέρα τους, αυτοί οι αφανείς ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για το δικό τους συμφέρον και όχι της χώρας τους. Οταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν πέρα απο κάθε έλεγχο, οι ικανότητες, η αφοσίωση και η ηθική τους, θα δοκιμαστούν σε μια επικη μάχη μάχη για την επιβίωση".

Αρχικά την σκηνοθεσία του φίλμ είχε αναλάβει η Kathryn Bigelow ("Strange Days", "The Hurt Locker"), η οποία όμως τελικά αποχώρησε καθώς το project είχε παγώσει για άγνωστους λόγους. Στην θέση της Bigelow, βρίσκεται ο πλέον ο J.C. Chandor ("All Is Lost", "A Most Violent Year"), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Mark Boal ("The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty").

Πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal ("Narcos"), Oscar Isaac ("Ex Machina"), Ben Affleck ("Argo"), Charlie Hunnam ("King Arthur: Legend of the Sword"), Garrett Hedlund ("TRON: Legacy"), Adria Arjon, Sheila Vand, Christine Horn, Reynaldo Gallegos, Michael Benjamin Hernandez.

Το "Triple Frontier" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.