Πρώτο Trailer Απο Το Zombie Θρίλερ "Peninsula"

0

Η Well Go USA κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Peninsula", το sequel της ταινίας zombie "Train to Busan" του 2016. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα αξιόλογο sequel, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και καταιγιστική δράση, που αν και στηρίζεται στο κουρασμένο zombie είδος, διαθέτει μια πιο φρέσκια πνοή από τις αντίστοιχες ταινίες του Hollywood.

"Τέσσερα χρόνια μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της Νότιας Κορέας στο 'Train to Busan', το zombie θρίλερ που ενθουσίασε το κοινό σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει με το 'Peninsula', το νέο αγωνιώδες κεφάλαιο στον αποκαλυπτικό κόσμο του σκηνοθέτη Yeon Sang-ho.
Ο Jung-seok, ένας στρατιώτης που κατάφερε να αποδράσει από την κατεστραμμένη γη, θα ξαναζήσει τον ίδιο τρόμο, όταν θα σταλεί πίσω σε μια μυστική αποστολή με δυο απλούς στόχους: να ανακτήσει και να επιβιώσει. Όταν η ομάδα του πέφτει απροσδόκητα πάνω σε επιζώντες, η επιβίωση τους θα εξαρτηθεί από το αν θα επικρατήσει το καλύτερο ή το χειρότερο της ανθρώπινης φύσης."

Πρώτο Trailer Απο Το "Peninsula"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Yeon Sang-ho ("Train to Busan", "Seoul Station"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Joo-Suk Park ("Train to Busan"). Πρωταγωνιστούν οι Gang Dong-won και Lee Jung-hyun.

Το "Peninsula" ή "Train to Busan Presents: Peninsula" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες, αν και εφόσον δεν έχουμε γίνει και εμείς zombie.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Peninsula"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.