Πρώτο Trailer Απο Το Ανεξάρτητο "Too Late"

0

Η Vanishing Angle κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Too Late", το ανεξάρτητο δράμα του Dennis Hauck, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Απο το ερημωμένο Radio Hill μέχρι το πολυτελές ρετιρέ The Beverly Hilton, το 'Too Late' προσφέρει μοναδικές ματιές του Los Angeles, απο το άγνωστο μέχρι και το εμβληματικό. Ο ιδιωτικός ερευνητής Mel Sampson (John Hawkes) έχει αναλάβει τον εντοπισμό μιας εξαφανισμένης γυανίκας απο το παρελθόν του, διασταυρώντας μονοπάτια με εκκεντρικές προσωπικότητες και χαμένες ψυχές, καθώς εργάζεται στην υπόθεση. Αν και ο Mel αναζητά μια εξαφανισμένη γυναίκα, την ίδια ώρα προσπαθεί να βρεί και τον εαυτό του."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dennis Hauck, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι John Hawkes, Joanna Cassidy, Robert Forster, Natalie Zea, Crystal Reed, Dichen Lachman, Sydney Tamiia Poitier, Dash Mihok, Jeff Fahey.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Fantastic Fest με καλές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Απρίλιο, αποκλειστικά σε φορμάτ 35mm.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.