Πρώτο Trailer Απο Το "Tolkien"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Tolkien", το βιογραφικό δράμα του Dome Karukoski, που εστιάζει στην ζωή του J.R.R. Tolkien, του διάσημου Άγγλου συγγραφέα, που μας χάρισε τα δημοφιλή βιβλία φαντασίας "The Hobbit", "The Lord of the Rings", και "The Silmarillion". Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο βιογραφικό δράμα, που εστιάζει στα πρόσωπα και τις φρικτές εμπειρίες του πολέμου, που διαμόρφωσαν την σκοτεινή φαντασία ενός μεγάλου παραμυθά.

"Το φίλμ εξερευνά τα νεανικά χρόνια του ορφανού συγγραφέα, καθώς ανακαλύπτει την φιλία, τον έρωτα και την καλλιτεχνική έμπνευση, μέσα απο μια ομάδα περιθωριακών συμμαθητών του στο σχολείο. Όμως, αμέσως μετά ακολουθεί το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που απειλεί να διαλύσει την 'Συντροφιά'. όλες αυτές οι εμπειρίες, θα εμπνεύσουν τον Tolkien να γράψει τις διάσημες νουβέλες της Μέσης-γής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dome Karukoski ("Tom of Finland"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι David Gleeson ("Don't Go") και Stephen Beresford ("Pride"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του J.R.R. Tolkien βρίσκεται ο Nicholas Hoult ("Mad Max: Fury Road", "X-Men: Apocalypse"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins ("The Mortal Instruments: City of Bones"), Mimi Keene ("Sex Education"), Pam Ferris ("Children of Men"), Genevieve O'Reilly, Derek Jacobi, Laura Donnelly, Colm Meaney, Craig Roberts.

Το "Tolkien" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε