Πρώτο Trailer Απο Το "Time Out of Mind"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Time Out of Mind", την δραματική ταινία του Oren Moverman.

"Ο George είναι ένας απελπισμένος άνδρας. Με την υγεία του να χειροτερεύεικαι χωρίς να έχει κάπου να ακουμπήσει, βρίσκεται μόνους στους σκληρούς δρόμους της Νέας Υόρκης. Εχοντας εξαντλήσει όλες τις επιλογές της προσωρινής φιλοξενίας, αναζητά καταφύγιο στο Νοσοκομείο Bellevue, το μεγαλύτερο κέντρο αστέγων του Manhattan.
Ομως και αυτό το μέρος θα αποδειχθεί ένα σκληρό και δύσκολο περιβάλλον, γεμάτο με επίσης περιθωριοποιημένες ψυχές. Ομως όταν ο George θα γνωρίσει τον Dixon, έναν χρόνιο άστεγο, αρχίζει να ανακτά την ελπίδα του για την αποκατάσταση της σχεσης του με την αποξενωμένη κόρη του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Oren Moverman ("The Messenger", "Rampart"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος σε μια ιστορία του Jeffrey Caine ("The Constant Gardener"). Πρωταγωνιστούν οι Richard Gere, Jena Malone, Danielle Brooks, Abigail Savage, Ben Vereen, Brian d'Arcy James, Jeremy Strong, Geraldine Hughes, Yul Vazquez.

Η ταινία εκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με καλές κριτικές, που κάνουν λόγο για μια εξαιρετική ερμηνεία του Richard Gere, ο οποίος τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ αξιόλογο ηθοποιό.

Το "Time Out of Mind" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.