Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "The Black Phone"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Black Phone", το νέο θρίλερ τρόμου του Scott Derrickson. Το ιδιαίτερα αποκαλυπτικό trailer, φανερώνει ένα ενδιαφέρον θρίλερ τρόμου, χάρις στην παρουσία του Ethan Hawke στο ρόλο του κακού.

"Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απάγεται από έναν σαδιστικό δολοφόνο που τον φυλακίζει σε υπόγειο με ηχομόνωση, εκεί όπου οι κραυγές δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Όμως, όταν ένα αποσυνδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει πως μπορεί να ακούει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Και αυτό που θέλουν αυτά τα θύματα, είναι να εξασφαλίσουν πως αυτό που συνέβη σε αυτούς δεν θα συμβεί και στον Finney."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "The Black Phone"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Derrickson ("The Exorcism of Emily Rose", "Sinister", "Doctor Strange"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον C. Robert Cargill ("Doctor Strange"), βασισμένοι σε μια ιστορία του Joe Hill ("Locke & Key", "NOS4A2"). Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke, Mason Thames, Jeremy Davies, James Ransone, Madeleine McGraw, Kellan Rhude, J. Gaven Wilde, E. Roger Mitchell, Gina Jun, Hailey Nicole Ralston, Braxton Alexander.

Το "The Black Phone" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "The Black Phone"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.