Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Lamb"

0

Η New Europe Film Sales κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Lamb", το θρίλερ τρόμου-μυστηρίου του Ισλανδού Valdimar Jóhannsson, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει ένα μυστηριώδες θρίλερ τρόμου, με σαγηνευτική ατμόσφαιρα και αρκετά ενδιαφέρουσα πλοκή.

"Η ιστορία ακολουθεί το άτεκνο ζευγάρι των Ισλανδών María (Noomi Rapace) και Ingvar (Hilmir Snaer Gudnason), που ζουν μαζί με το κοπάδι προβάτων τους, σε μια όμορφη αλλά και απομακρυσμένη φάρμα. Όταν ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες νεογέννητο στη φάρμα τους, αποφασίσουν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν σαν δικό τους. Αυτή η απροσδόκητη προοπτική μια νέας οικογένειας τους φέρνει μεγάλη χαρά, πριν τελικά τους καταστρέψει."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Lamb"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Valdimar Jóhannsson, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sjón Sigurdsson ("The Northman"). Πρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace, Hilmir Snaer Gudnason, Ester Bibi, Björn Hlynur Haraldsson.

Το "Lamb" θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών, στην κατηγορία "Un Certain Regard", ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του στις αίθουσες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.