Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Kandisha"

0

Το Shudder κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Kandisha", το Γαλλικό θρίλερ τρόμου των Alexandre Bustillo & Julien Maury. Το trailer φανερώνει ένα θρίλερ τρόμου που αν και διαθέτει αρκετά κοινότυπη πλοκή, φαντάζει πιο ενδιαφέρον από τα αντίστοιχα θρίλερ του Hollywood.

"Είναι η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών και οι κολλητές φίλες Amélie, Bintou και Morjana, αράζουν μαζί με άλλους έφηβους της γειτονιάς. Το βράδια, διασκεδάζουν με την αφήγηση τρομακτικών ιστοριών και αστικών μύθων. Όταν όμως η Amélie δέχεται την επίθεση του πρώην φίλου της, έρχεται στο μυαλό της η ιστορία της Kandisha, μιας πανίσχυρης και εκδικητικής δαιμονικής οντότητας. Φοβισμένη και οργισμένη, η Amélie την καλεί και την επόμενη μέρα, ο πρώην της είναι νεκρός. Ο θρύλος είναι αληθινός και τώρα η Kandisha έχει ξεκινήσει μια σειρά φόνων και πλέον όλα εξαρτώνται από τα τρία κορίτσια, που θα πρέπει να σπάσουν την κατάρα."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Kandisha"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Alexandre Bustillo και Julien Maury ("Leatherface", "ABCs of Death 2"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Mathilde Lamusse, Suzy Bemba, Samarcande Saadi, Walid Afkir, Bakary Diombera, Sandor Funtek, Félix Glaux-Delporto, Dylan Krief, Nassim Lyes, Mériem Sarolie.

Το "Kandisha" θα διατεθεί μέσα από το Shudder στις 22 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.