Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Hypnotic"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Hypnotic", το θρίλερ τρόμου των Matt Angel & Suzanne Coote. Το trailer φανερώνει ένα θρίλερ με ενδιαφέρουσα ιστορία, σε μια όμως μάλλον πρόχειρη υλοποίηση.

"Νιώθοντας μια στασιμότητα, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, η Jenn (Kate Siegel), μια νεαρή γυναίκα που αναρρώνει από μια σειρά τραυματικών γεγονότων, απευθύνεται στον Dr. Meade (Jason O'Mara), έναν διάσημο υπνοθεραπευτή, για να την βοηθήσει να επανέλθει και να σταθεί στα πόδια της. ύστερα από μερικές έντονες συνεδρίες, κάποια τρομακτικά γεγονότα και μυστηριώδη blackouts, η Jenn βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι του μυαλού. Με την βοήθεια του Ντετέκτιβ Wade Rollins (Dulé Hill), η Jen προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια πριν να πολύ αργά και πριν υπάρξουν θανάσιμες συνέπειες."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Hypnotic"

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Matt Angel και Suzanne Coote ("The Open House"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Richard D'Ovidio ("Thir13en Ghosts"). Πρωταγωνιστούν οι Kate Siegel ("Midnight Mass"), Jason O'Mara ("The Man in the High Castle"), Dulé Hill ("Black Monday"), Lucie Guest, Jaime M. Callica, Tanja Dixon-Warren, Darien Martin, Luc Roderique.

Το "Hypnotic" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 27 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Hypnotic"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.