Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Gaia"

0

Η Decal Releasing (θυγατρική των Neon & Bleecker Street), κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Gaia", το θρίλερ τρόμου του Jaco Bouwer. Το trailer φανερώνει ένα ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου-φαντασίας, με οικολογικές ανησυχίες και όμορφη κινηματογράφηση.

"Κατά την διάρκεια μιας αποστολής παρακολούθησης σε ένα αρχέγονο δάσος, μια δασοφύλακας συναντά δυο ανθρώπους που κατοικούν εκεί αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Το αγόρι και ο φιλοσοφημένος πατέρας του, φαίνονται να διαθέτουν την δική τους θρησκεία και μια μυστηριώδη σχέση με την φύση. Υπάρχουν πολλά ύποπτα στοιχεία γύρω από την ύπαρξη τους, όταν όμως κατά την διάρκεια της νύχτας η καλύβα τους δέχεται επίθεση από περίεργα πλάσματα, η δασοφύλακας συνειδητοποιεί πως υπάρχει μια μεγαλύτερη απειλή στην αναδυόμενη ερημιά."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Gaia"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jaco Bouwer ("Dwaalster"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tertius Kapp ("Griekwastad"). Πρωταγωνιστούν οι Monique Rockman, Carel Nel, Alex van Dyk, Anthony Oseyemi.

Το "Gaia" που απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Κινηματογράφησης στο Φεστιβάλ SXSW, θα διατεθεί μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 25 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "Gaia"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.