Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Τρόμου "A Banquet"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "A Banquet", το θρίλερ τρόμου της Ruth Paxton, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το trailer φανερώνει ένα περίεργο φιλμ τρόμου, που φαίνεται να εστιάζει σε μια περίπτωση δαιμονισμού, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε αυτό το είδος ταινιών.

"Η Holly (Sienna Guillory), είναι μια χήρα μητέρα που θα δοκιμαστεί έντονα, όταν η έφηβη κόρη της Betsey (Jessica Alexander), θα βιώσει μια σημαντική διαφώτιση, επιμένοντας πως το σώμα της δεν είναι δικό της, αλλά πλέον ανήκει σε μια μεγαλύτερη δύναμη. Αφοσιωμένη στη νέα της πίστη, η Betsey αρνείται να τραφεί, αλλά δεν χάνει βάρος. Σε ένα αγωνιώδες δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη και τον φόβο, η Holly βρίσκεται αντιμέτωπη με τα όρια της δικής πίστης και τα καταπιεσμένα τραύματα του παρελθόντος της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ruth Paxton, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Justin Bull ("Merge"). Πρωταγωνιστούν οι Sienna Guillory, Jessica Alexander, Ruby Stokes, Lindsay Duncan, Kaine Zajaz, Richard Keep, Deka Walmsley, Rina Mahoney, Jonathan Nyati, Walter van Dyk, Andrew Steele.

Το "A Banquet" θα διατεθεί μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε