Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Μυστηρίου "Wolf"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Wolf", το θρίλερ μυστηρίου της Nathalie Biancheri. Το trailer φανερώνει ένα ενδιαφέρον ανεξάρτητο φιλμ μυστηρίου, με περίεργη και πρωτότυπη πλοκή, που εστιάζει σε έναν νεαρό άνδρα που πιστεύει πως είναι λύκος.

"Πιστεύοντας πως είναι ένας λύκος παγιδευμένος σε ανθρώπινο σώμα, ο Jacob (George MacKay) τρέφεται, κοιμάται και ζει σαν λύκος, σοκάροντας έτσι την οικογένεια του. Όταν τον στέλνουν σε μια κλινική, ο Jacob και οι υπόλοιποι ασθενείς που πάσχουν από την ίδια ψύχωση, αναγκάζονται να υποστούν ακραίες θεραπείες. Όμως, όταν ο Jacob θα γνωρίσει την μυστηριώδη Wildcat (Lily-Rose Depp) και καθώς η φιλία τους θα εξελιχθεί σε έναν αδιαμφισβήτητο έρωτα, ο Jacob θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση, να αποκηρύξει τον αληθινό εαυτό του για την αγάπη."

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Μυστηρίου "Wolf"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Nathalie Biancheri ("Nocturnal"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι George MacKay, Lily-Rose Depp, Paddy Considine, Martin McCann, Terry Notary, Fionn O'Shea, Eileen Walsh, Lola Petticrew, Senan Jennings, John Wolfe.

Το "Wolf" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.