Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Δράσης "Copshop"

0

Η Open Road κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Copshop", το θρίλερ δράσης του μετρ του είδους Joe Carnahan. Το trailer φανερώνει ένα παρανοϊκό action-thriller με το γνωστό στυλ του Joe Carnahan, που συνδυάζει την δράση με δόσεις κωμωδίας.

"Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα με ένα διάτρητο από τις σφαίρες αυτοκίνητο, ο απατεώνας Teddy Murretto (Frank Grillo) καταστρώνει ένα απελπισμένο σχέδιο για να κρυφτεί από τον θανάσιμο εκτελεστή Bob Viddick (Gerard Butler). Έτσι επιτίθεται στην νεαρή αστυνομικό Valerie Young (Alexis Louder), για να συλληφθεί και να μπει στη φυλακή του αστυνομικού τμήματος μιας μικρής πόλης. Όμως η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει τον Murretto για πολύ, καθώς και ο Viddick συλλαμβάνεται εσκεμμένως και τοποθετείται στο απέναντι κελί, μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Σύντομα όμως, η άφιξη ενός αντίπαλου εκτελεστή (Toby Huss), θα προκαλέσει το χάος και πλέον ο Viddick θα πρέπει να φανεί ιδιαίτερα εφευρετικός αν θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να φύγει αλώβητος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Carnahan ("Stretch", "The Grey", "Smokin' Aces", "The A-Team"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Kurt McLeod. Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Frank Grillo, Alexis Louder, Toby Huss, Tait Fletcher, Ryan O'Nan, Keith Jardine, Kaiwi Lyman, Robert Walker Branchaud, Armida Lopez.

Το "Copshop" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.