Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Δράσης "Blacklight"

0

Συνήθως, οι σταρ του κινηματογράφου όταν περνάνε τα 60 έτη ηλικίας, ρίχνουν τους τόνους και επιλέγουν πιο καλλιτεχνικούς και λιγότερο απαιτητικούς ρόλους. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις σαν του Liam Neeson, ο οποίος αν και έχει πατήσει τα 69, εξακολουθεί να δέρνει και να πυροβολεί με αμείωτη ένταση. Και αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει και στο νέο του φιλμ "Blacklight", το συνομωσιολογικό action-thriller του Mark Williams.

"Ο Travis Block (Neeson) ζει και μάχεται στη σκιά. Ένας ανεξάρτητος ΄διορθωτής' της κυβέρνησης, ο Block είναι ένας επικίνδυνος άνδρας, που φέρνει εις πέρας πολύ δύσκολες αποστολές, όπως η εξαγωγή μυστικών πρακτόρων από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζει πως τα χέρια του είναι βρώμικα, αλλά σκοπεύει να αλλάξει. Όταν σκοτώνεται ένας πράκτορας που είχε διεισδύσει σε μια ομάδα που ήθελε να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή, ο Block ανακαλύπτει ένα σκιώδες πρόγραμμα με το όνομα Επιχείρηση Ενότητα, που χτυπά συνηθισμένους πολίτες. Καθώς ο Block πλησιάζει στην αλήθεια, δέχεται την βοήθεια μιας δημοσιογράφου, όμως το παρελθόν του και το παρόν θα συγκρουστούν όταν η κόρη του και η εγγονή του απειλούνται. Τώρα ο Block θα πρέπει να διασώσει τους ανθρώπους που αγαπά και να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί. Τίποτα και κανείς δεν είναι ασφαλής, όταν τα μυστικά κρύβονται στο Blacklight."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mark Williams ("Honest Thief", "A Family Man"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nick May και Brandon Reavis. Πρωταγωνιστούν οι Liam Neeson, Aidan Quinn, Taylor John Smith, Emmy Raver-Lampman, Claire van der Boom, Yael Stone, Andrew Shaw, Zac Lemons, Gabriella Sengos, Tim Draxl, Georgia Flood.

Το "Blacklight" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 11 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το Θρίλερ Δράσης "Blacklight"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε