Πρώτο Trailer Απο Το Θρίλερ "Backcountry"

0

H IFC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Backcountry", το ανεξάρτητο θρίλερ τρόμου του Adam MacDonald.

"Ενα ζευγάρι της πόλης πάει για camping στην εξοχή του Καναδά - εκεί όπου η απίστευτη ομορφιά συνδυάζεται με του πιο πρωτόγονους φόβους μας. Ο Alex (Jeff Roop) είναι ένας έμπειρος κατασκηνωτής, ενώ η Jenn (Missy Peregrym) δεν είναι καθόλου. Υστερα απο πολύ κουβέντα και ενάντια στην κρίση της, η Jenn δέχεται την πρόσκληση του για ένα ταξίδι βαθιά μέσα στο επαρχιακό πάρκο και ειδικότερα το απομονωμένο μονοπάτι Blackfoot.

Την πρώτη νύχτα μέσα στο πάρκο, το ζευγάρι έχει μια ανησυχητική συνάντηση με τον Brad (Eric Balfour), ένα περίεργο τύπο που φαίνεται να ενδιαφέρεται για την Jenn και που μπορεί να μην τους συνάντησε τυχαία. Η επιθυμία του Alex να φτάσει γρήγορα στο μονοπάτι, αυξάνεται διαρκώς. Οι δυο τους εισέρχονται όλο και πιο βαθιά στο δάσος, ενώ ο Alex ισχυρίζεται πεισματικά ότι θυμάται τη διαδρομή. Υστερα απο τρείς ημέρες το μονοπάτι τους εξαφανίζεται, και το ζευγάρι έχει χάσει πλέον τον προσανατολισμό του. Χωρίς φαγητό και νερό, πασχίζουν να βρούν το δρόμο της επιστροφής, ενώ οι σκληρές συνθήκες θέτουν την ήδη εύθραυστη σχέση τους σε δοκιμασία...."

Θρίλερ τρόμου σε σκηνοθεσία Adam MacDonald, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Missy Peregrym, Eric Balfour, Nicholas Campbell, Jeff Roop, Melanie Mullen, Ashley Nay.

Με υπόθεση που θυμίζει την ταινία "The Edge" του Lee Tamahori, το "Backcountry" θέτει τον άνθρωπο για μια ακόμη φορά αντιμέτωπο με το τρομακτικό "αφεντικό" του δάσους: την αρκούδα.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα με απρόσμενα καλές κριτικές στο Φεστιβάλ του Τορόντο, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

 

backcountry-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.