Πρώτο Trailer Απο Το "The Woman in the Window"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Woman in the Window", το δραματικό θρίλερ του Joe Wright, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη best-selling νουβέλα του A.J. Finn. Αν και το νέο φίλμ του Joe Wright φάνταζε στα χαρτιά σαν ενα οσκαρικό δόλωμα, τα συμπληρωματικά γυρίσματα και τα γενικότερα προβλήματα στην παραγωγή προκάλεσαν αρνητικό ντόρο γύρω απο το φίλμ και το πρώτο trailer δεν βοηθά στην βελτίωση της εικόνας, καθώς φανερώνει ενα ψυχολογικό θρίλερ με αρκετά κλισέ και πολύ οικεία πλοκή.

"Μια παιδοψυχολόγος (Amy Adams) που πάσχει απο αγοραφοβία, γίνεται φίλη με μια γειτόνισσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Σύντομα όμως θα δεί την ζωή της να αναστατώνεται, όταν η νέα φίλη της εξαφανίζεται με περίεργο τρόπο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Wright ("Hanna", "Darkest Hour"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tracy Letts ("August: Osage County"), βασισμένος στη νουβέλα του A.J. Finn. Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore, Jennifer Jason Leigh, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Anthony Mackie, Liza Colón-Zayas, Fred Hechinger.

Το "The Woman in the Window" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Woman in the Window"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.