Πρώτο Trailer Από Το "The Witches"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Witches", το remake της ταινίας φαντασίας που κυκλοφόρησε το 1990, με σκηνοθέτη τον Nicolas Roeg και πρωταγωνίστρια την Anjelica Huston. Βασισμένη στην νουβέλα του Roald Dahl ("Charlie and the Chocolate Factory"), που κυκλοφόρησε το 1983, η ιστορία του φίλμ εξελίσσεται στην Αγγλία, εκεί όπου ένας υπόγειος κόσμος μαγισσών ζει και κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια.

Το πρώτο trailer φανερώνει ένα οικογενειακό φιλμ, σε μια πολύ πιο light μεταφορά από το σκοτεινό φιλμ του 1990

"Ένα μικρό αγόρι που έχασε πρόσφατα τους γονείς του, ταξιδεύει στην Αγγλία μαζί με την γιαγιά του. Εκεί θα ανακαλύψει μια μυστική σύναξη μαγισσών, που σχεδιάζουν να μεταμορφώσουν όλα τα παιδιά του κόσμου σε ποντίκια."

Πρώτο Trailer Από Το "The Witches"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Jack Rapke, ενώ εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Alfonso Cuaron ("Children of Men") και τον Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth"), που σε αρχικά είχε αναλάβει την σκηνοθεσία του νέου φιλμ.

Πρωταγωνιστούν οι Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Jahzir Bruno, Codie-Lei Eastick, Bruno Jenkins και Charles Edwards ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Kristin Chenoweth και Chris Rock.

Η νέα μεταφορά του "The Witches" δεν θα κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο (για τους γνωστούς λόγους), καθώς θα διατεθεί απευθείας μέσα από το HBO Max στις 22 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Witches"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.