Πρώτο Trailer Απο Το "The Wave"

0

Η Epic Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Wave", το "τριπαριστό" φίλμ του Gille Klabin, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα ψυχεδελικό φίλμ, που φαίνεται να διαθέτει κάποιες αξιόλογες στιγμές.

"Ο Frank (Justin Long), ένας φιλόδοξος δικηγόρος ασφαλιστικής, πιστεύει πως θα περάσει ενα απο τα καλύτερα βράδια της ζωής του, όταν βγαίνει με τον συνάδελφο του Jeff (Donald Faison), για να γιορτάσει μια επικείμενη προαγωγή.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Wave"

Όμως, η νύχτα τους θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν ο Frank θα δοκιμάσει ενα ναρκωτικό που θα αλλοιώσει την αντίληψη του και που θα αλλάξει την ζωή του για πάντα.
Ο Frank θα πέσει μέσα μια ψυχεδελική αναζήτηση, μέσα απο εταιρικές συναντήσεις, clubs και παράλληλα σύμπαντα. Καθώς ο Frank παραληρεί μέσα στην πραγματικότητα, την ίδια ώρα θα πρέπει να βρεί ενα εξαφανισμένο κορίτσι, τον εαυτό του... και το πορτοφόλι του."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Wave"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gille Klabin, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Carl W. Lucas ("Illegal"). Πρωταγωνιστούν οι Justin Long, Tommy Flanagan, Sheila Vand, Donald Faison, Katia Winter, Bill Sage, Sarah Minnich, Ronnie Gene Blevins, Monique Candelaria.

Το "The Wave" θα κάνει πρεμιέρα στο Fantastic Fest αύριο, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Wave"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.