Πρώτο Trailer Απο Το "The Vast Of Night" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Vast Of Night", το sci-fi, θρίλερ μυστηρίου του Andrew Patterson. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα μυστηριώδες θρίλερ, με ανεξάρτητο ύφος και την πάντα γοητευτική ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 50'.

"Στα τέλη της δεκαετίας του 50' και κατά την διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας στο Νέο Μεξικό, η Fay (Sierra McCormick), μια νεαρή και συμπαθητική υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου και ο Everett (Jake Horowitz), ενας χαρισματικός DJ, ανακαλύπτουν μια μυστηριώδη ραδιοφωνική συχνότητα που μπορεί να αλλάξει την μικρή πόλη τους και το μέλλον για πάντα. Τηλεφωνικές κλήσεις που κόβονται, βραχέα ραδιοφωνικά σήματα, μυστικά καρούλια ταινίας που ξεχάστηκαν στην βιβλιοθήκη, κονσόλες και ενα ανώνυμο τηλεφώνημα, οδηγούν την Fay και τον Everett σε ενα κυνήγι θησαυρού πρός το άγνωστο."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Vast Of Night"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andrew Patterson που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο που είναι υποψήφιο για το βραβείο Independent Spirit, υπογράφουν οι James Montague και Craig W. Sanger. Πρωταγωνιστούν οι Sierra McCormick, Jake Horowitz, Gail Cronauer, Bruce Davis, Cheyenne Barton, Gregory Peyton, Mallorie Rodak, Mollie Milligan, Ingrid Fease, Brandon Stewart, Kirk Griffith.

Το "The Vast Of Night" θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime και σε περιορισμένες αίθουσες της Αμερικής, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Vast Of Night"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.