Πρώτο Trailer Απο Το "The Vanishing"

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Vanishing", το δραματικό θρίλερ του Kristoffer Nyholm. Σε αντίθεση με τις ανόητες ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί ο Gerard Butler τα τελευταία χρόνια, το "The Vanishing", αν και χαμηλού προϋπολογισμού φαντάζει, πολύ πιο αξιόλογο, καθώς διαθέτει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

"Σε ενα ακατοίκητο νησί, 20 μίλια απο την ανεμοδαρμένη Σκωτσέζικη ακτή, τρείς φαροφύλακες καταθφάνουν για την βάρδια των έξι εβδομάδων. Καθώς εγκαθίστανται στην φυσιολογική και ήρεμη ρουτίνα τους, κάτι απροσδόκητο και πιθανώς καθοριστικό γεγονός για τις ζωές τους προκύπτει, καθώς βρίσκουν χρυσό. Αυτό που ακολουθεί είναι μια έντονη μάχη για επιβίωση, τροφοδοτούμενη απο την απομόνωση, την παράνοια και την απληστία, οδηγώντας τους τρείς τίμιους άνδρες σε ενα μονοπάτι αυτοκαταστροφής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kristoffer Nyholm ("Taboo", "The Killing"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Joe Bone και Celyn Jones. Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Peter Mullan, Ólafur Darri Ólafsson, Gary Lewis, Søren Malling, Connor Swindells, Emma King, Roderick Gilkison, Ken Drury.

Το "The Vanishing" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και Video On Demand στις 4 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Vanishing"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.