Πρώτο Trailer Από Το "The Unforgivable"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Unforgivable", την δραματική ταινία της Nora Fingscheidt. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα που εστιάζει στο πόσο δύσκολη είναι η επανένταξη στην κοινωνία για αυτούς που έχουν εκτίσει μια ποινή και αποφυλακίζονται.

"Ολοκληρώνοντας την ποινή της για ένα βίαιο έγκλημα, η Ruth Slater (Sandra Bullock) αποφυλακίζεται και επανέρχεται σε μια κοινωνία που αρνείται να συγχωρέσει το παρελθόν της. Αντιμέτωπη με τη σκληρή κριτική εκείνων που κάποτε αποκαλούσε οικογένεια, η μόνη της ελπίδα για δικαίωση είναι η επανασύνδεσή της με τη μικρότερη αδελφή της, την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πριν από καιρό."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Nora Fingscheidt ("System Crasher"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Peter Craig ("The Batman"), Hillary Seitz ("Insomnia") και Courtenay Miles ("Mindhunter"), βασισμένοι στην ομώνυμη τηλεοπτική μίνι σειρά της Sally Wainwright.

Πρωταγωνιστούν οι Sandra Bullock, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Viola Davis, Richard Thomas, Aisling Franciosi, W. Earl Brown, Jessica McLeod, Tom Guiry, Linda Emond, Rob Morgan.

Το "The Unforgivable" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Νοεμβρίου, ενώ δυο εβδομάδες μετά (10 Δεκεμβρίου) θα διατεθεί και μέσα από το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.