Πρώτο Trailer Απο Το "The Trip To Greece"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Trip To Greece", την τέταρτη ταινία από το franchise που δημιούργησε ο Michael Winterbottom. Ύστερα απο το "The Trip", το "The Trip to Italy" και το "The Trip to Spain", ήρθε η σειρά της χώρας μας να δεχθεί την επίσκεψη των Steve Coogan και Rob Brydon, σε ένα τέταρτο φιλμ που ακολουθεί την ίδια συνταγή, με τις ατέρμονες συζητήσεις και τις μιμήσεις των πρωταγωνιστών, αλλά αυτή τη φορά με υπόβαθρο την μοναδική ομορφιά της χώρας μας.

"Όταν ο Οδυσσέας έφυγε απο την Τροία, του πήρε δέκα χρόνια για να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ιθάκη. Ο Steve και ο Rob έχουν μόλις έξι μέρες στην δική τους προσωπική οδύσσεια στο 'The Trip To Greece'. Καθ οδόν συζητούν για την τραγωδία και την κωμωδία, την αστρονομία και την βιολογία, τους μύθους, την ιστορία, την δημοκρατία και το νόημα της ζωής!
Γυρισμένο σε τοποθεσίες όπως ο Ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς, την Αρχαία Αγορά της Αθήνας, το Αρχαίο Θέατρο στην Επίδαυρο, το μοναδικό νησί της Ύδρας, τα Σπήλαια Διρού, το Ανάκτορο του Νέστορα, το Νιόκαστρο Φρούριο Πύλου και την Αρχαία Στάγειρα, αλλά και πολλά εστιατόρια στην Αθήνα, την Ύδρα, την Λέσβο, την Χαλκιδική, το Πήλιο, την Καβάλα και την Πελοπόννησο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Winterbottom ("The Look of Love", "24 Hour Party People"), ο οποίος έχει σκηνοθετήσει όλες της ταινίας της σειράς.

Πρωταγωνιστούν οι Steve Coogan, Rob Brydon, Cordelia Bugeja, Richard Clews, Justin Edwards, Rebecca Johnson, Claire Keelan.

Το "The Trip To Greece" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 22 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Trip To Greece"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.