Πρώτο Trailer Από Το "The Tragedy of Macbeth"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Tragedy of Macbeth", την νέα κινηματογραφική διασκευή του Shakespeare, δια χειρός Joel Coen (ο ένας εκ των δυο αδελφών). Το σύντομο teaser φανερώνει ένα ιστορικό δράμα σε άσπρο μαύρο, με επιβλητική ατμόσφαιρα και δυο οσκαρικούς πρωταγωνιστές.

"Ένας Σκοτσέζος άρχοντας πείθεται από μια τριάδα μαγισσών, πως θα γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της Σκωτίας και η φιλόδοξη σύζυγος φαίνεται να υποστηρίζει τα σχέδια του για την ανάληψη της εξουσίας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joel Coen ("The Big Lebowski", "Fargo", "No Country for Old Men", "True Grit"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος φυσικά στο έργο του William Shakespeare. Πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington, Frances McDormand, Brendan Gleeson, Harry Melling, Brian Thompson, Ralph Ineson, Corey Hawkins, Alex Hassell, Sean Patrick Thomas, Miles Anderson.

Το "The Tragedy of Macbeth" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 25 Δεκεμβρίου, ενώ στις 14 Ιανουαρίου θα διατεθεί και μέσα από το Apple Tv+.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Tragedy of Macbeth"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.