Πρώτο Trailer Απο Το "The Survivalist"

0

Η Bulldog Film Distribution κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Survivalist", το δραματικό θρίλερ του Stephen Fingleton, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Σε μια εποχή λιμοκτονίας, ο Martin McCan είναι ένας μοναχικός, σκληροτράχηλος άνδρας με μεγάλη ικανότητα στην επιβίωση. Οταν μια ηλικιωμένη γυναίκα και η έφηβη συγγενής της, χτυπούν την πόρτα της πολύτιμης φάρμας του, ο Martin τους υποδέχεται διστακτικά και τελικά τους επιτρέπει να μείνουν μαζί του. Μια απόφαση που μάλλον θα έπρεπε να είχε σκεφτεί καλύτερα."

The-Survivalist-poster

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Stephen Fingleton, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Martin McCann, Mia Goth, Andrew Simpson, Douglas Russell, Kieri Kennedy, Olwen Fouere, Ryan McParland.

Η ανεξάρτητη ταινία του Stephen Fingleton που απέσπασε και μια υποψηφιότητα για βραβείο Bafta, φαντάζει σαν ένα διαφορετικό, μεταποκαλυπτικό φίλμ που στηρίζεται περισσότερο στην ατμόσφαιρα και πολύ λιγότερο στο budget ή σε λαμπερά ονόματα πρωταγωνιστών.

Η ταινία που προβλήθηκε σε αρκετά φεστιβάλ και με αρκετές διακρίσεις, θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 12 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.