Πρώτο Trailer Από Το "The Summit of the Gods"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Summit of the Gods", την animated ταινία που είναι βασισμένη στη σειρά manga του Jirô Taniguchi. Το trailer φανερώνει ένα καλοφτιαγμένο animated φιλμ, που εστιάζει στο γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την ζωή τους για να φτάσουν στο πιο ψηλό σημείο του κόσμου μας.

"Μια συναρπαστική μεταφορά της σειράς manga από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη manga Jirô Taniguchi και τον συγγραφέα Baku Yumemakura, το 'The Summit of the Gods' ακολουθεί τον Fukamachi, έναν νεαρό Ιάπωνα φωτορεπόρτερ, που ανακαλύπτει μια κάμερα που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ορειβασίας. Κάτι που θα τον οδηγήσει στον Habu, έναν περιθωριακό αναβάτη που είχε εξαφανιστεί πριν από πολλά χρόνια. Ο Fukamachi θα εισέλθει σε έναν κόσμο εμμονικών αναρριχητών που διψούν για απίθανες κατακτήσεις, σε ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει βήμα βήμα προς την κορυφή των θεών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Patrick Imbert ("Ernest & Celestine"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Jean-Charles Ostoréro και Magali Pouzol.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Lazare Herson-Macarel, Eric Herson-Macarel, Damien Boisseau, Elisabeth Ventura, Kylian Rehlinger, François Dunoyer, Philippe Vincent, Luc Bernard, Gauthier Battoue, Marc Arnaud, Jérôme Keen.

Το "The Summit of the Gods" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 30 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "The Summit of the Gods"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.