Πρώτο Trailer Απο Το "The Song of Names"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Song of Names", το δραματικό φίλμ του François Girard. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα που εκτείνεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

"Ο Martin Simmonds (Tim Roth) δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την μυστηριώδη εξαφάνιση του αδελφικού του φίλου Dovidl Rapaport (Clive Owen), ενός βιρτουόζου βιολιστή που εξαφανίστηκε το 1951 λίγο πρίν την έναρξη ενός κονσέρτου στο Λονδίνο, που θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια λαμπρή καριέρα. Τριάντα πέντε χρόνια μετά, ο Martin ανακαλύπτει πως ο Dovidl μπορεί να είναι ζωντανός και ξεκινά μια εμμονική, διεθνή αναζήτηση για να το βρεί και μάθει γιατί έφυγε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο François Girard ("Le violon rouge"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeffrey Caine ("The Constant Gardener"), βασισμένος στη νουβέλα του Norman Lebrecht.

Πρωταγωνιστούν οι Tim Roth, Clive Owen, Catherine McCormack, Eddie Izzard, Saul Rubinek, Gerran Howell, Richard Bremmer, Jonah Hauer-King, Julian Wadham, Amy Sloan.

Το "The Song of Names" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.