Πρώτο Trailer Απο Το “The Ridiculous 6”

0

To Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “The Ridiculous 6”, την κωμωδία-παρωδία του Frank Coraci, που ειλικρινά φαντάζει πολύ χειρότερη ακόμη και απο τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις.

"Οταν ο αγνοούμενος επι χρόνια, περιθωριακός πατέρας του επιστρέφει, ο Tommy 'White Knife' Stockburn (Adam Sandler) ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι, διασχίζοντας την Δύση μαζί με τους πέντε αδελφούς του.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Frank Coraci ("The Wedding Singer"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Tim Herlihy και Adam Sandler.

Πρωταγωνιστούν οι Adam Sandler, Steve Buscemi, Taylor Lautner, Terry Crews, Norm MacDonald, Danny Trejo, Will Forte, Nick Nolte, Rob Schneider, Luke Wilson, Steve Zahn, David Spade, Chris Parnell, Whitney Cummings και John Turturro.

Η ταινία έγινε περισσότερο γνωστή απο τις καταγγελίες των Ιθαγενών-Αμερικανών ηθοποιών που αποχώρησαν απο τα γυρίσματα, κατηγορώντας την παραγωγή για το σενάριο της ταινίας, που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ήταν ιδιαίτερα ρατσιστικό και προσβλητικό.

Το “The Ridiculous 6” που αποτελεί το πρώτο απο τα τέσσερα (!) φίλμ που συμφώνησε ο Adam Sandler να γυρίσει για το Netflix, χαρακτηρίζεται απο το γνωστό χαζό, φθηνό και ενίοτε προσβλητικό χιούμορ που συναντούμε σε όλες τις παραγωγές του Αμερικανού κωμικού, που τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 11 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.