Πρώτο Trailer Απο Το "The Red Sea Diving Resort"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Red Sea Diving Resort", το δραματικό φίλμ του Gideon Raff που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με αξιόλογους συντελεστές και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Εμπνευσμένη από αξιοθαύμαστες πραγματικές αποστολές διάσωσης, η ταινία The Red Sea Diving Resort διηγείται την απίστευτη ιστορία μιας ομάδας διεθνών πρακτόρων και γενναίων Αιθιόπων, οι οποίοι, στις αρχές της δεκαετίας του '80, χρησιμοποίησαν μια εγκαταλελειμμένη εξοχική κατοικία στο Σουδάν για να φέρουν λαθραία χιλιάδες πρόσφυγες στο Ισραήλ. Ο χαρισματικός Ari Levinson (Chris Evans) ηγείται της μυστικής αποστολής μαζί με τον θαρραλέο κάτοικο της περιοχής Kabede Bimro (Michael Kenneth Williams)".

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gideon Raff ("Homeland"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Chris Evans, Ben Kingsley, Michael Kenneth Williams, Alessandro Nivola, Greg Kinnear, Haley Bennett, Alona Tal, Michiel Huisman, Chris Chalk, Alex Hassell.

Το "The Red Sea Diving Resort" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

The Red Sea Diving Resort

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.