Πρώτο Trailer Απο Το "The Quarry"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Quarry", το αστυνομικό θρίλερ του Scott Teems. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα χαμηλού προϋπολογισμού αστυνομικό θρίλερ, με ένα αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο και μια ιστορία που φαντάζει αρκετά κλισέ.

"Βασισμένο στην νουβέλα του Damon Galgut, έρχεται αυτό το καυστικό θρίλερ, μια ιστορία αμαρτίας και εξιλέωσης, που εξελίσσεται έξω απο το Texas. Υστερα απο την δολοφονία ενός ταξιδιώτη ιερέα, ένας περιθωριακός φυγάς (Shea Whigham) ταξιδεύει σε μια μικρή πόλη, έχοντας υιοθετήσει την ταυτότητα του ανθρώπου που δολοφόνησε. Αν και το εκκλησίασμα λατρεύει το κήρυγμα του περιπλανώμενου για συγχώρεση, ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας (Michael Shannon) τον υποπτεύεται. Σύντομα, μια φριχτή ανακάλυψη σε ένα τοπικό λατομείο, θα αναγκάσει τον δολοφόνο να παλέψει για την ελευθερία του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Teems ("Rectify"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Andrew Brotzman ("Nor'easter"), βασισμένοι στην νουβέλα του Damon Galgut.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Shannon, ("The Shape of Water"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), Catalina Sandino Moreno, Bobby Soto, Bruno Bichir, Alvaro Martinez, Jimmy Gonzales, Abel Becerra, Anthony Reynolds.

Το "The Quarry" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες (αν και εφόσον είναι ανοικτές) και video on demand, μέσα στον Απριλίο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Quarry"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.